HTML

Van-e élet az oráng_után?

Mosolyra derítenek a kutyák, macskák, papagájok és más 2, 4 vagy esetleg többlábúak? Netán a lábatlan jószágokban is el tudsz gyönyörködni? Akkor nézz körül ezeken az oldalakon, a Te örömödre (is) szemezgetek!

Friss topikok

Csordultig telt a szíved szeretettel/szerelemmel. Elmondanád, megköszönnéd, de Ő olyan messze van... Talán több ezer km választ el tőle. Mit tehetsz? Válaszd a határok nélküli virágküldést! Ne aggódj, nem hervad el a csokor! Nem a virág utazik, csupán az óhajod, hogy szeretnéd átadni!

Liliom

Amikor nem nyújthatod át

RózsaValamikor az ifjú személyesen adta át a leánynak szánt csokrot a küldöncnek, s az igyekezett vele célba jutni még a virágok elhervadása előtt. Vagy sikerült vagy nem...
1908-ban a berlini Max Hübnernek, a Fleurop virágküldő alapítójának eszébe jutott - miután nőül vette szerelmét, aki egy svájci virágüzlet tulajdonosa volt -, hogy lehetne ezt másképp is. Mi értelme a rózsákat utaztatni, ha máshol is virágoznak és máshol is vannak virágüzletek?
A létrehozott virágküldő szolgálat tökéletes működéséhez három munkafolyamat összehangolása szükségeltetik:
- fel kell venni a megrendeléseket (virágküldő szolgálat)
- össze kell állítani a virágcsokrokat (virágüzletek)
- el kell azokat juttatni a címzetthez (virágfutárok).

Nemzetközi virágküldés

Virágküldés NémetországbaA virágküldő szolgálatok tevékenysége ma már nem korlátozódik egy-egy ország, de még egy kontinens területére sem. Ha Magyarországról Németországba szeretnél küldeni névnapi vagy Valentin napi virágcsokrot, megteheted, de ugyanígy küldhetsz Angliába vagy akár az Egyesült Államokba is. Mit kell ehhez tenned és hogyan jut el a csokor a címzetthez?

  1. Az első és legfontosabb teendő természetesen a megrendelés. A virágküldő szolgálatok honlapján általában számos szemet gyönyörködtető csokor kínálja magát. A Te dolgod ezek közül választani, majd " a kosárba tenni" a kiválasztott kisebb-nagyobb bokrétát. Természetesen nem kötelező online rendelni. Felkeresheted személyesen is őket, de küldhetsz e-mailt vagy leadhatod a megrendelést telefonon, faxon is.

  2. A megrendelt virágcsokrot ki kell fizetned. Ezt megteheted átutalással, postai csekken, bankkártyával és többek közt PayPal számláról is.
    Mivel a célország kínálatától és az évszaktól is függ a virágcsokrok összetétele, a fizetendő összeg változó nagyságú lehet.
  3. A címzetthez legközelebb eső virágboltban összeállítják a kért csokrot az általad kért időpont előtt és virágfutárra bízzák.

  4. A virágfutár az általad megadott adatok alapján kézbesíti a csokrot - akár már pár óra múlva. Kérheted, hogy személyesen adja át a címzettnek, de küldheted akár ravatalozóba is. Ha nincs otthon a címzett, akkor hagyhatnak névjegykártyát (telefonszámmal), vagy átadhatják az előzetesen megbeszéltek szerint harmadik személynek is.

Címkék: virág virágcsokor virágküldés virágküldő szolgálat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orangutan.blog.hu/api/trackback/id/tr367081267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása