HTML

Van-e élet az oráng_után?

Mosolyra derítenek a kutyák, macskák, papagájok és más 2, 4 vagy esetleg többlábúak? Netán a lábatlan jószágokban is el tudsz gyönyörködni? Akkor nézz körül ezeken az oldalakon, a Te örömödre (is) szemezgetek!

Friss topikok

A témában legilletékesebbeket kérdeztük meg: rokonainkat, az emberféléket.

Egy Los Angeles-i értelmiségi csimpánz

Chimpanzee2.jpg- Ember, hogy kérdezhetsz ilyet egy csimpánztól? Nem láttad a filmet? A miénk a jövő. Csak nézz végig rajtam! Értelmes tekintet, hosszú karok, ügyes kezek… Minden adott egy új, tökéletes jövőhöz.
6 millió éve készülünk rá, hogy tőletek, emberektől okosabbakká, ügyesebbekké válva mi, csimpánzok, egyszer birtokba vegyük ezt a bolygót.
Gyűjtöttem reggel köveket. Még egy ilyen kérdés és megdobállak.

Rishi, az orángután Floridából

rishiemily.jpg- Miért kellene ezen gondolkodni? Nézd, Emily majdnem olyan ügyes és szép, mint én! Mi még nagyon sokáig együtt fogunk játszani. Fölösleges ilyen buta problémákon rágódni. Az új anyukám mesélte, hogy Borneón, Szumátrán vannak, akiket lelőnek közülünk, sőt, nemrég száz orángután rokonom halt meg erdőégetés miatt, de én itt biztonságban vagyok. Ha felnövök, nekem is lesznek majd gyerekeim és boldogan élünk együtt veletek, emberekkel. Ugye szerinted is így lesz?

Gorilla úr, akit nem a legjobb kedvében találtunk

749_700x906_Gorilla_showing_you_the_middle_finger.jpeg- Ezt ne tőlem kérdezd! Eddig sem érdekelt a véleményünk.
Elpusztítottátok az erdeinket, mindenféle betegséget ragasztottatok ránk, lemészároltatok rengeteg gorillát… Csak nem hiszed, hogy szóba állok veletek?
Á, hagyjuk…! Egy ezüsthátúnak fontosabb dolgai is vannak a veled való csevegésnél.
Vár a háremem.
Hah-hah-hah

Végezetül megkérdeztem néhány embertársamat is a kérdésben. Íme a válaszok:

- Van.
- Nincs.
- Kizárt dolog, mert nem tudom.
- Persze, ott kezdődik.
- He?

Címkék: orángután

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orangutan.blog.hu/api/trackback/id/tr725042344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása